Core values

If you are motivated, confident and willing to work hard, JOIN US. We bring you the chance to realize your abilities in a friendly and challenging working environment, where you are rewarded based on your ability, led by the most talented leaders with plenty of professional development opportunities.

INTERNATIONALLY RECOGNIZED AND PROFESSIONAL ENVIRONMENT

HEAD OFFICENAM LONG INVESTMENT CORPORATION

6 Nguyen Khac Vien, Tan Phu Ward, District 7, Ho Chi Minh City

PEOPLE

VÌ SAO LÀ NAM LONG

Why choose Nam Long Group

Nam Long see human resources a valuable asset of the Group. In order to realize this, the company has successfully researched and developed a system of Salary, Income and Welfare to ensure balance, preciseness and fairness among ranks, positions, responsibilities, capacities and talents, as well as improve staff efficiency by working in close connection to the "Pay-Per effective" / Pay - For - Performance model. 

So a professional working environment and dynamic always welcome all talents to Nam Long and we always encourage innovative ideas. Let we help you promote creativity and personal talent. Nam Long appreciates new ideas, contributions and particularly we promote diversity.

BENEFITS

BONUS

We provide Committed 13-month salary, and Collaboratively yearly performance bonus, Executive Share Program, annual salary review based on personal and company’s performance.

HEALTHCARE PLAN

Employees’ health is company’s health. We provide premium health insurance for employees and their family, annual health check...

TEAM ACTIVITIES

We encourage our employees to strike the healthy balance of professional and personal life. There are various team building and sport activities that you can join in such as teambuilding, family day, happy first Friday, Yoga, Aerobic, Golf, tennis, badminton, football…

TRAINING

We aim for you to grow and develop with Nam Long. Besides the direct training to employees, we carry out advanced training courses and programs developed to meet the needs of skills and professional growth as well as the requirements of the Company. The training programs are consistent in focusing on professional development and personal skills development.

PAID LEAVE

Aside from days off as government regulation, our employees can take from 14 days to 22 days annual leave and other leaves on maternity, marriage, yearly vacation…

OTHERS

Being Nam Long’s member, you will receive change to purchase the Company’s products with more fabulous benefits. Besides, there are many benefits, such as: maternity benefit, marriage, birthday, lunar new year, mid – autumn gifts…

INSIDE REVIEWS

Ms. Tran Thi Hai Duong

Brand & PR Director

“Nam Long trong tôi gói gọn trong hai từ “Tử tế”

Tôi là người đã được chứng kiến rất nhiều thăng trầm của Công ty. Từ những lúc khách hàng rơi nước mắt vì xếp hàng cũng không mua được nhà những năm 2006, đến những lúc cả Công ty “gắng gượng” suốt mấy năm trời ảm đạm những năm 2011-2014. Có mấy ai biết rằng, những năm đó Nam Long đã “tử tế” không hề cắt giảm một nhân sự nào. Cũng chả mấy ai biết, những năm đó đã có lãnh đạo dù vị trí cao ngất đã “tử tế” ra đi vì sợ Công ty trả lương cho mình quá cao sẽ khó càng thêm khó. Chắc cũng không nhiều người biết, có người đã từ chối không nhận lương vì “tử tế” muốn nhường phần đó để duy trì cuộc sống cho nhân viên của mình.

Tôi may mắn vì biết được những điều “tử tế” đó. Để sau này, dù Công ty đã có nhiều đổi thay, cũng không phải lúc nào cũng hoàn hảo, nhưng mỗi khi nhớ lại những điều “tử tế” đó, tôi thấy mình cần suy nghĩ tích cực hơn. Đó cũng giống như khi bạn ở bên cạnh gia đình của mình vậy, đôi khi, không phải lúc nào người trong gia đình cũng làm hài lòng bạn vì nhiều lý do hoặc không đồng quan điểm, nhưng khi bạn lâm vào hoàn cảnh khó khăn nhất, bạn mới nhận ra chân giá trị của gia đình. Cám ơn Nam Long đã cho tôi một gia đình thứ hai thật “tử tế”!

Ms. Phan Thi Ngoc Hoa

Training & Talent Development Executive

“Nam Long –mái ấm gia đình”

Tôi yêu thương hiệu Nam Long, được xây dựng từ chữ Tín và chữ Tâm mà Nam Long gửi gắm trong từng sản phẩm và dịch vụ. Đó là tầm nhìn của Ban lãnh đạo, là sự chuyên nghiệp, đồng tâm hiệp lực của tất cả thành viên các Khối, không những đem đến sự hài lòng, niềm tin trong khách hàng mà hơn thế đánh dấu một vị thế vững chắc tên tuổi Nam Long trên thị trường bất động sản.

Tôi yêu các anh, chị và bạn bè đồng nghiệp trong Khối cũng như các Khối khác mà tôi may mắn được làm việc cùng. Tôi thấy được nhiều điều và học hỏi từ họ về công việc, đối nhân xử thế và cả trong cuộc sống cá nhân. Những người đồng nghiệp này đã giúp tôi vẽ nên một bức tranh khá sống động, với nhiều gam màu khác nhau về nơi được gọi là “mái nhà chung Nam Long”, yêu thương có, giận hờn có, khắc nghiệt cũng có.

Tôi yêu người quản lý trực tiếp của mình. Chị truyền cho tôi cảm hứng được sáng tạo và thử sức ở những điều mới mẻ. Chị là ngọn đèn dẫn lối trong những lúc tôi đánh mất phương hướng và ngã quỵ. Chị đem đến cho tôi sự an yên và vững tin để tôi không ngần ngại sát cánh bên chị trong mọi nhiệm vụ, thử thách.